Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Presentatoren Hitlijst Mustika Contact
 >> SMS radio redactie 00597 890 661

   


  
Elke zondag in Surya pagi met Ibu Roekie Kertokalio-Moertabat
De eerste vrouwelijke (voormalig) parlementslid van Javaanse komaf, met een zondag ochtend programma in perfect Bahasa met o.a. nieuws uit Indonesia.
 

 
 

 .Kitty Soerjanom (30-01-78) (nu op Televisie) - voormalig radio omroepster -

Begon haar diensten in 2005 als administratieve medewerkster en voeg in 2006 haar diensten ook bij de afdeling radio, als presentatrice. Haar radio ervaring startte in 1996, waar zij met een tussen poos van 2 jaar rust had en weer de draad op pakte bij RTV Mustika.


.Vallery Wongsoredjo (04-10-77) - voormalig radio omroepster -
Vallery Wongsoredjo (04-10-1977) is van huis uit leerkracht op de basisschool en doet het radiowerk sedert haar 18e jaar. Ze heeft haar ervaring opgedaan bij Radio Pertjajah, heeft toen een break genomen van 5 jaren en heeft de draad daarna weer opgepakt. Ze is nu als parttime omroepster verbonden bij de meertalige zender Radio Mustika 106.5 FM sedert mei 2005. Ze heeft vaak genoeg als Master of Ceremony (MC) opgetreden in opdracht van bekende organisatoren waaronder Pets-, Friends-, Bob' s Promotion en dhr Salam Somohardjo. Heeft ook enkele keren mogen jureren tijdens songfestivals.
 
Als doel heeft ze Surinaamse artiesten in het bijzonder te promoten, hun naam heel hoog te houden, dat zul je merken in haar uitzendingen. Haar playlist bestaat 75% vnl. uit songs van Surinaamse artiesten. Met de Surinaamse artiesten heeft ze een hele goede band. Denk eraan........................Keep on listening to 106.5 FM Radio Mustika in Swietie Sranang Kondre.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 Enrique Ralim 25-12-89 Paramaribo
 
 Enrique, zoon van groot artiest wijlen Trisman Ralim (20 juni 2003). Hij is de 2e uit een gezin van 3 zonen, Juan is de oudste en Julio de jongste. Al op 11 jarige leeftijd won hij een mini playback show in Paramaribo. Met het engels talig nummer " Three little words " eindigde hij als eerste op een songfestival. TSB soundmix eerste plaats met een cover van Farry Ann. In 2004 werd hij derde op het Pop Jawa Songfestival onder begeleiding van de voormalige band Utama. Hij vertolkte de hit " Kowe " van Mantje's House Band. Enrique heeft eerder ook deel genomen aan songfestivals op Indra Mayu en finalist in NIS (nu ANS).  Het jaar 2003 was voor hem een hoogtepunt om samen met Didi Kempot en Jhon Pasta te mogen optreden. Het jaar daarop tijdens de Modevakschool Ann tour met Earl en Oesje Soekatma. De motivatie om radiopresentator te worden is gekomen door gesprekken te hebben gehad met zijn buurman Lino Amatarmidi. Bij Radio Pertjajah heeft hij 2 jaar lang een tienerprogramma gepresenteerd. Bij de meertalige zender radio Mustika is hij al geruime tijd te beluisteren op de zaterdag tussen 14.00-16.00 uur. Op dit moment studeert hij nog op de Natuur Technisch Instituut (NATIN). Studierichting analist-bosbouw en wil hij zich verder ontwikkelen in de toerisme industrie om Suriname te kunnen promoten. Een duidelijk doel voor een zeer jong en talentvolle zanger in de voetsporen van een muzikale familie uit het district Commewijne. Onlangs heeft hij met zijn neven Aser en Marcel een memory medley opgenomen met re-arrangementen van niemand minder dan Frits Djodikromo. (tekst Mas Jo, Siaran Surjadjati)


Danny K | Sukiran Samingoen | Soene Karijosemito