Homepage Fanclub Adverteren Administratie Links Promo RTV Mustika Spotlight Jamu Info


• Radio Mustika

 RTV Mustika Promo
 
 Met dank aan de muziek producenten, sympathisanten die ons voorzien van de laatste info en promo's op het gebied van Jawa Entertainment.
 
Oproep

Op dit moment is in een vergevorderd stadium een boek over het district Commewijne in de maak. Het werktitel is: " het verleden, heden en de toekomst van Commewijne ". De auteurs Ramadeo Ramadin (oud district Commissaris Nickerie en geograaf) en drs. Soewarto Moestadja, cultureel antropoloog hebben het voornemen om ook enkele mensen die geboren en getogen zijn op Commewijne en op het gebied van sociaal en maatschappelijk, sportief, cultureel, wetenschappelijk of politiek enzovoorts……. baanbrekend werk hebben verricht op te nemen in een apart hoofdstuk als een soort " rol model ". Ook de succesvolle ondernemer in binnen en buitenland die bereid is mee te werken om het boek een extra dimensie te geven behoort tot onze doelgroep.

Uw levensverhaal (op maximaal een A4) voorzien van een recente foto, onder vermelding van uw telefonische bereikbaarheid en emailadres zien wij gaarne zo spoedig mogelijk tegemoet.
 
U kunt uw inbreng mailen naar de projectsecretaris Mas Jo. Emailadres: stichtingjamu@gmail.com. Voor eventuele nadere informatie of vragen kunt u bellen naar  00597 87 555 01 . Deadline: 14 februari 2009. Noot: met dank aan RTV Mustika voor de opname op de website.
 

Muziek is nu mijn grootste passie, ‘’Mijn Trots’’ zoals ook de titel is van mijn nieuwe song.
 
 

J.izZLe staat voor Jordi Oostdijk wonend te Capelle aan den IJssel Nederland. Op 13 jarige leeftijd ben ik begonnen met het schrijven van teksten, die niet speciaal waren om muzieknummers te maken maar meer om mijn gevoel op papier te zetten. Ik ontdekte rond die leeftijd de Hiphop/R&B muziek van voornamelijk Nederlandstalige rappers en zangers. Dit sprak mij erg aan waardoor ik ook begon met het schrijven van teksten op een beat.

Ik kocht toen een goedkope handmicrofoon en ben via mijn computer stukjes gaan opnemen. Na veel oefenen begonnen mijn teksten ook echt op muzieknummers te lijken. Op 14 jarige leeftijd besloot ik een goede studiomicrofoon aan te schaffen.

Mijn kwaliteit werd steeds beter en ik ben toen steeds meer apparatuur gaan aanschaffen om mijn kwaliteit zo goed mogelijk te laten klinken. Muziek is nu mijn grootste passie, ‘’Mijn Trots’’ zoals ook de titel is van mijn nieuwe song. Ik doe mijn ding gewoon omdat ik het echt geweldig vind om te doen. Ik ben iemand die graag opvalt en ik vind dit de perfecte manier om mensen te entertainen. Eddy Assan & Brian Lotulung  " Kong dja na mie "
                                                                              
 Eddy Assan alias Mister Lembe-lembe bracht in de maand april van dit jaar zijn nieuwste album uit in " De Brug " in Reeuwijk. Het levensverhaal van de man  uit Nieuw-Charlesburg (Krepie) is bij velen zo zoetjes aan bekend en voegt Eddy elke dag nieuwe thema’s bij. Jaren terug sprak hij zich uit, dat hij het liefs jonge opkomende talenten wil stimuleren w.o. Trimo, Marlon en Earl. (Zijn we Red Aint Color vergeten?)
 
             
                              Foto: Javanesie.nl ® Ronny, bewerkt Mas Jo
 
Brian Lotulung grijpt de mogelijkheid aan en bereikt met zijn hit “ Zara chehra ”  een bredere doelgroep. Wat Earl Soekatma betreft heeft hij zijn muzikale carričre zelf uitgestippeld en gevonden. Brian Lo in de voetsporen van wijlen zijn vader Hendrico bewijst de laatste tijd zijn genetische talenten en zet de naam voort.
 
Dit album is in Suriname bij de radiostations zeer warm ontvangen en staan “kangen” en “Oeng eghie denkie”  hoog genoteerd op de hitlijsten. Eddy brengt bekende Surinaamse muzikanten op een “stille” en vriendelijke manier in de publiciteit. Dat is  Eddy Assan, hij deelt zijn muzikale bekendheid met vrienden en dat siert hem als eenvoudige artiest.

 

Met de komst van The Future Club in Nederland bereikt mij de info over de wijze waarop Eddy & Brian, zang en dans integreren in hun muziek door Jawa Latino (salsa dansgroep) als extra dimensie toe te voegen in hun performance met The Tropicssound Band o.l.v. Henry Menes (foto links)
Foto's, met dank aan Brian & Ronny Javanesie.nl
 
Dit zijn de geheime ingrediënten van mister Brako (Brian Lotulung). Eddy zijn werken wordt tot in States-SC in de auto en huiskamer van mister Iwan Setro afgedraaid en maakt hij de muzikale famlie als maar groter. Met zijn eigen website bewijst hij de kracht van aandacht, openheid, snelheid, oprecht en eerlijk communiceren. Overigens heeft hij spontaan op verzoek van Vallery een aantal radio jingles ingesproken.
 
Zeer toepasselijk met “ kong dja na mie “ voor de nieuwste compact disk van Eddy Assandikromo. We kijken uit naar de aangekondigde solo cd van Brian Lotulung.